Kontakt

Logg inn hvis du allerede er medlem

Glemt passordet?

Registering og innlogging med Facebook Connect

Hva er Facebook Connect?

Facebook Connect tillater deg å logge inn ved å bruke din eksisterende Facebook-konto og passord.

Hva skjer når jeg registrerer meg med Facebook Connect?

Når du klikker på «Connect with Facebook»-knappen, vil du bli vist et skjema fra Facebook for å logge inn på din konto. Hvis du har logget inn på Facebook vil du trenge å akseptere et spørsmål om tillatelser til, for eksempel, å sende deg meldinger på Facebook.

Etter å ha gitt tillatelsen, vil du få en sjanse til å korrigere eventuell informasjon om deg som vi får fra din Facebook profile. Når du har bekreftet de foreslåtte registreringsopplysningene, vil du bli logget inn som panelmedlem.

Brukeravtale

Deltakeravtale i Labben

Takk for at du vil delta I Labben. Vi håper du synes det er interessant og morsomt å være med. Oppdragsgiver er Opinion AS.

For at du skal føle deg trygg på at alt skjer i ordnede former og at alles rettigheter blir ivaretatt, ber vi deg lese nøye gjennom denne teksten. Når du klikker på 'Ja, jeg aksepterer avtalen', har du godkjent avtalen, noe som er en forutsetning for å delta i panelet.

Omfang

Denne avtalen omfatter deltagelse i Labben som er et internettbasert prosjekt for å undersøke folks meninger og oppfatninger. Labben startet opp i november 2011, og du kan melde deg ut når du vil.. Alle deltagere vil få tilgang til et sikkert, passordbeskyttet nettsted. Opinion kan også avslutte avtalen uten varsel.

Alder

Du må være over 15 år og bosatt i Norge for å delta i vårt panel, og ved å godkjenne denne avtalen bekrefter du at du har fylt 15 år. I spesielle tilfeller kan deltakere under 15 år inviteres til å delta, men da må vi ha skriftlig godkjennelse fra foresatte.

Godtgjørelse

Alle deltagere i panelet deltar i trekningen av attraktive premier som trekkes tilfeldig blant paneldeltakere som deltar i de forskjellige aktivitetene. Type premie og størrelse på denne vil variere fra gang til gang, men alle aktive deltakere vil motta en belønning for sin innsats.

Deltakelse i workshop eller fysiske møter honoreres med gavekort, og beløpet opplyses i invitasjonen til disse.

Aktiviteter

Som paneldeltaker forsøker du så langt det lar seg gjøre å delta aktivt ved å besvare de undersøkelser, diskusjoner og aktiviteter du blir invitert til å delta i. Du kan regne med ca. 1-4 aktiviteter per måned.

Konfidensialitet og rettigheter

I forbindelse med din deltakelse i vårt panel, kan du komme til å motta konfidensiell informasjon eller informasjon av sensitiv karakter om vår oppdragsgiver. Dette omfatter all informasjon om oppdragsgiver, herunder informasjon om markedsforhold, teknisk informasjon, markedsstrategier og planer om nye produktlanseringer, som ikke allerede er offentlig kjent. Gjennom din deltakelse i dette panelet er du forpliktet til å bevare konfidensialitet om all slik informasjon.

Personopplysninger

Som paneldeltaker legger du inn opplysninger om deg selv i en egen profil på panelsiden. Når du aksepterer denne avtalen, samtykker du i at Opinipn kan lagre disse opplysningene som beskrevet i Personopplysningsloven, og benytte dem til analyseformål. Dette innebærer at du kan bli kontaktet av oss på bakgrunn av disse opplysningene. Dine kontaktopplysninger vi ikke under noen omstendighet bli utlevert, solgt eller på annen måte gjort tilgjengelig for andre enn Opinion. Du vil være anonymisert overfor andre paneldeltakere og oppdragsgiver, og bare Opinion vil ha tilgang til opplysninger som kan identifisere den enkelte deltaker.

Opinion AS følger Norsk Markedsanalyse Forenings Etiske Regler. Dine personopplysninger vil aldri brukes i markedsføringsøyemed eller overdras til andre.

Dersom du har noen spørsmål om denne avtalen, vennligst kontakt Opinion AS på post@opinion.no.

Vennligst bekreft at du aksepterer ovenstående ved å klikke på 'Aksepter' under.

  Med vennlig hilsen
  Opinion AS 
  (2014)